Praktisch

Ik wil zo snel mogelijk mijn verblijf bij Col du Horlitin vastleggen. Wat is de meest praktische werkwijze? Al uw vragen vinden hier de kortste weg naar een antwoord.

Beste Gast,

Wij heten u van harte welkom in Col du Horlitin! 
Wij hebben gemeend een aantal regels op te moeten stellen. Door te reserveren gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden. 

Huisreglement

1. De maximale bezetting, 24 personen mag niet worden overschreden. De eigenaar heeft het recht om extra gasten te weigeren of om extra kosten in rekening te brengen.

2. Ga zorgvuldig om met water, elektriciteit en gas. Het uitzetten van bijvoorbeeld licht bij het verlaten van de woning is verplicht. Overmatig verbruik wordt van de waarborg in mndering gebracht 
3. Laat de dakvensters nooit open in uw afwezigheid. De dakvensters sluiten niet automatisch in geval van slecht weer. 

4. Gelieve de meubels niet te verplaatsen. Col Du Horlitin kan u extra kosten in rekening brengen indien meubels moeten worden teruggeplaatst of als hierdoor schade veroorzaakt wordt.
5. Geen ruimten of kasten openen die met een sleutel afgesloten en dus voor privédoeleinden bestemd zijn.
6. Niets in het toilet, badkuip, wastafel of andere afvoeren werpen (geen maandverbanden,  ...). Dit veroorzaakt ernstige verstoppingen!
7. Elke vorm van overstroming in de badkamer leidt tot schade aan de inrichting en de vloer. De gast is aansprakelijk voor alle schade. Reparatiekosten zullen aan u worden doorberekend, ook na vertrek.
8. Gebruik altijd het linnengoed dat door ons voorzien is op de bedden. Mocht u dit nalaten, dan kunnen de reinigingskosten van de kussens, dekens en matrassen bij u in rekening worden gebracht.
9. Het salon is voorzien van een open haard welke niet operationeel is. Deze mag niet gebruikt worden.
10. Hete pannen kunnen niet rechtstreeks op het aanrecht of tafel worden neergezet; Gebruik hiervoor altijd onze metalen onderleggers.
11. In deze woning geldt een rookverbod. Buiten roken (tuin) is wel toegestaan. 
12. Heeft u uw huisdier meegebracht? Let er dan op, dat deze niet op de banken of bedden ligt en houd het dier buiten aangelijnd.
13. Respecteer de tuin, pluk geen bloemen en stook geen vuurtje! Rijden met auto´s op het gazon is ten strengste verboden.
14. Zorg dat u geen overlast veroorzaakt. Houdt u aan de regel dat men na 22.00 uur ‘s avonds de rust dient te respecteren voor omwonenden. Col Du Horlitin is gelegen in een zone waar mensen wonen om van de rust van de natuur en omgeving te genieten.  Wij wensen de goede relatie met onze buren in stand te houden.
15. Wij nemen het milieu en dus afvalscheiding serieus. Wij hebben een afvalcontainer voorzien. Deze container mag niet gebruikt worden voor glas. Het glas kan u wegbrengen naar de glascontainers in het dorp recht over de Okay supermarkt.
16. Signaleer eventuele onvolkomenheden direct bij aankomst, zodat u aan het eind van het verblijf niet aansprakelijk gesteld wordt. Meld onmiddellijk eventuele ontstane schades tijdens uw verblijf  zodat wij het huis voor de volgende gasten in orde kan brengen.
17. Eventuele klachten dient u meteen na constatering te melden aan de eigenaars. Wij kunnen u dan van dienst zijn. Ons telefoonnummer vindt u onderaan onze mailberichten.

Denkt u aan de volgende punten voordat u vertrekt:
· Laat de woning in goede orde achter (bezemschoon), uiterlijk op de aangegeven uitcheck tijd.
 · Oven en de magnetron zijn schoon en uitgeschakeld
· Koelkast is leeg zonder achtergelaten voedselresten en dranken · Vaatwasser is uitgeruimd en schoon, servies schoon staat in de kasten.
· Vuilniszakken deponeren in de daarvoor bestemde afvalcontainer.
· Alle lampen zijn uitgeschakeld en ramen gesloten
· Alle kranen zijn dicht

Reserveren
Reservatie is het eenvoudigst via deze website op de pagina reserveren. Vul de gegevens aan en dien uw reservatie-aanvraag in. Nadien contacteren wij U om de reservatie-aanvraag af te werken.

Col Du Horlitin is gelegen in een zone waar mensen wonen om van de rust van de natuur en omgeving te genieten. Onze buren zijn stuk voor stuk toppers en wij wensen de goede relatie met onze buren in stand te houden. De woning wordt niet verhuurd voor festiviteiten en groepen die uitsluitend uit jongeren bestaan. Wij kijken uit naar families en sportievelingen die van de gezelligheid van onze woning, de natuur en de rust willen genieten.
Na goedkeuring en verwerking van uw reservatie-aanvraag ontvangt U een betaallink voor de waarborg van 500 €. De betaling van deze waarborg gebeurt binnen de acht dagen na ontvangst van deze boekingsbevestiging. U kan de betaling eenvoudig uitvoeren via een knop naar de betaallink.
De prijs van uw verblijf en bedlinnen dient minimum 14 dagen voor uw aankomst voldaan te zijn. Voor dit bedrag ontvangt U eveneens een mail met betaallink.  

Aankomst en vertrek
Als u voor een weekend geboekt heeft bent u op vrijdag welkom vanaf 16u, genieten van de vakantiewoning kan tot maandag 10u. Een midweek loopt van maandag tot vrijdag, boeken voor een week start op maandag of vrijdag. Ook voor deze formules bent u welkom vanaf 16u en is het vertrek voorzien om 10u.

Bedlinnen
Het bedlinnen ligt voor U klaar bij aankomst volgens uw groepssamenstelling. Bij aanduiden van het aantal personen via de reservatie-aanvraag op de website wordt dit bedrag automatisch verrekend in de prijs van uw verblijf. Indien U wenst dat de bedden opgemaakt zijn bij aankomst kan dit voor 12 € per persoon. 

Afval en schoonmaak
Op vlak van schoonmaak staat u zelf in voor wegbrengen van het glas naar de glascontainer in het dorp, reinigen van oven, ovenschalen, grill van de oven en de barbecue. Voor het overig afval is er een container voorzien aan de woning. We vragen om het overschot aan voedingswaren weg te nemen uit de kasten en koelkasten. De eindschoonmaak is voor onze rekening.


Prijsbeleid, waarborg en annuleren
Onze prijzen zijn steeds inclusief energie- & waterverbruik en inclusief de eindschoonmaak. U betaalt via de afrekening van de waarborg (500 €) de schade aan de woning.
Elke boeking kan met uitzondering van de administratiekost van 300 € gratis geannuleerd worden tot 30 dagen voor de aankomstdatum van uw boeking. Wanneer de boeking wordt geannuleerd in de laatste 30 dagen blijft een bedrag van 1000 € als annulatiekost bij Col du Horlitin. Wanneer u niet komt opdagen voor uw verblijf, wordt de volledige kost van het verblijf aangerekend.

Wanneer een verblijf niet kan doorgaan omwille van overmacht (bvb overheidsbeslissing n.a.v. de Covid 19 pandemie) is er geen kost ten laste van de huurders. De reeds betaalde bedragen moeten gebruikt worden voor boeken naar een andere periode. Col du Horlitin is niet verantwoordelijk voor enige kosten n.a.v. annulatie van het verblijf door overmacht (zoals bvb. brand of waterschade aan de woning) of overheidsbeslissing.
Bij klachten n.a.v. nachtlawaai of boeking die ondanks het verbod enkel bedoeld is als boeking voor een feest of drinkpartij kan de toegang tot de woning door Col Du Horlitin aan de gasten verboden worden. De niet verbruikte huurperiode wordt in dat geval niet terugbetaald.

Wij wensen u een fijne vakantie! 

Enkele sfeerbeelden ...

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer